Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Абе газ и да не ти пука...каква е колата
    газ и после ще го гледаме от вертолета по телевизията, LIVE, в някое от предаванията по дискавъри за лудите шофьори
    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
      газ и после ще го гледаме от вертолета по телевизията, LIVE, в някое от предаванията по дискавъри за лудите шофьори
      А бе карай бе
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

А бе карай бе
        колата е тойота селика gt-s 192 коня, само на 14 000 мили,жената я е карала само от нас до супермаркета, лошото е ,че е типтроник-нема реакции... аз си мислех да си докарам алфата гтв, ама мноо скъпо, от 6000$ нагоре, без да сметам 2000$ за транспорт...а лисан и търтея ми идват малко далече,нече тука нема кой да я подържа-братчеда и той алфист, имаше 75-ца ама се отказа-алфите тука са само за богаташи ценители...
        са седя на тръни и се моля да не е имало камери в манхатан дет минах на червено щото книжката отива за 1 година.
        блаженни са низшите духом...

Comment

• Първоначално публикувано от mayhem Покажи съобщение
          колата е тойота селика gt-s 192 коня, само на 14 000 мили,жената я е карала само от нас до супермаркета, лошото е ,че е типтроник-нема реакции... аз си мислех да си докарам алфата гтв, ама мноо скъпо, от 6000$ нагоре, без да сметам 2000$ за транспорт...а лисан и търтея ми идват малко далече,нече тука нема кой да я подържа-братчеда и той алфист, имаше 75-ца ама се отказа-алфите тука са само за богаташи ценители...
          са седя на тръни и се моля да не е имало камери в манхатан дет минах на червено щото книжката отива за 1 година.
          Ми дано е нямало, ама каквото стане ко ти пука
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Отиде ми съединителя... за сега майстора казва 99% лагер-помпа ,ама като го отвори ще каже
            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
              Отиде ми съединителя... за сега майстора казва 99% лагер-помпа ,ама като го отвори ще каже
              И това колко пари е колега
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Аз точно си запазих час да ми сменят горните носачи и пак разходи допълнителни, майстора ми намери лагер-помпа за около 190 лева. Но то и труда сигурно ще е баячко при условие , че е голям панаир да се свалят кутии и какво ли не + смяната на носачи и таз алфичка златна ми излезна
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Аз точно си запазих час да ми сменят горните носачи и пак разходи допълнителни, майстора ми намери лагер-помпа за около 190 лева. Но то и труда сигурно ще е баячко при условие , че е голям панаир да се свалят кутии и какво ли не + смяната на носачи и таз алфичка златна ми излезна
                  Те алфичките са си златни по природа
                  А иначе и аз сега събирам пари да си я оправям моята. Ама при мен е доста по зле (4-ри амортисьора + накрайници на кормилната рейка + преден джам) и направо ми се реве, че незнам дали няма да излезе още нещо
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                  BMW 316 Compact '95

Comment

Аз точно си запазих час да ми сменят горните носачи и пак разходи допълнителни, майстора ми намери лагер-помпа за около 190 лева. Но то и труда сигурно ще е баячко при условие , че е голям панаир да се свалят кутии и какво ли не + смяната на носачи и таз алфичка златна ми излезна
                    Е златна, златна, колко да е златна
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е златна, златна, колко да е златна
                      Златна златна -400 лева толкова е златна

Comment

Златна златна -400 лева толкова е златна
                        Кофти колега ама какво да се прави
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Кофти колега ама какво да се прави
                          Пиеш 1 студена вода и тфа е.

Comment

Пиеш 1 студена вода и тфа е.
                            Абе не е много решение ама карай...
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• не пия, не пуша, не хода по дискотеки и не хода по барчета и сички ми са подиграват за тва

Comment

• Само 400 са начало принципно за Алфа, все едно не си започнал ремонта ...
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X